top of page

Reiki

Reikihoito

Energia menee juuri sinne missä sitä eniten tarvitaan.

Kaikissa meissä virtaa energia, mutta usein energiakanavat ovat tukossa. Reiki avaa solmuja ja energia pääsee taas virtaamaan."Reiki ei ainoastaan paranna sairauksia, vaan se myös vahvistaa henkisiä kykyjämme, tasapainottaa mieltämme, tekee kehostamme terveen, ja siten auttaa meitä saavuttamaan onnellisutta.

Reikihoidon aikana käydään läpi näitä kehossa olevia tukoksia ja autetaan niitä avautumaan ja samalla vahvistetaan koko kehon energiajärjestelmää. Hoito eheyttää siis kehoa ja mieltä.

Hoidettavan keho ottaa vastaan energiaa juuri sen verran kuin se tarvitsee ja siinä tilanteessa pystyy vastaanottamaan. Hoidon jälkeen mahdolliset epämiellyttävätkin tuntemukset kuuluvat asiaan ja johtuvat energiakanavien tukkeutumien avautumisesta.

Rainbow Reiki on saksalaisen Walter Lubeckin perustama kokonaivaltaisen parantamisen elävä järjestelmä. Rainbow Reiki yhdistää Mikao Usuin 30 vuoden tutkimuksen parhaimmat palat ja tuo Reikin tälle vuosituhannelle.

Kokokehonhoidon 40min (Marayana Sayi/kvanttiaurakylpy) aikana aktivoidaan kaikki energiapisteet saman aikaisesti ja lisäksi käytettävillä hoitavilla mantroilla , symboleilla tai  kivillä tehostetaan hoidon vaikutusta  asiakkaan ongelmakohtiin.

Ystävä mukaan? Voit tulla tähän 40min hoitoon myös ystäväsi kanssa, koska hoidon voi saman aikaisesti aktivoida useammallle henkilölle. Tällöin hoidon aikana teen lisäksi yksilöllisen chakrapuhdistuksen, enegiatasapainoituksen tarvittaessa. Lopuksi äänimaljarentoutus.

Hoito tapahtuu maaten hierontapöydällä lämpimän viltin alla. Kaulakorut ja metalliset kellot on syytä ottaa pois ja olo on rennompi kun vaatetus ei ole puristava. Hoidon jälkeen varaa loppupäivä itsellesi ja vain kevyisiin askareisiin ja juo riittävästi vettä.

bottom of page