Kampanjat

Energeettinen jäsenkorjaus 60min

Hoidon aikana puretaan kehoon jääneitä tunnelukkoja, traumaenergiaa ja hoidetaan kehon virheasentoja. fyysisen kehon lisäksi käydään energiakehon tasapainoitus (chakrat), meridiaanit ja auran puhdistus. Hoidon aikana voi tulla voimakkaitakin kehotuntemuksia, vanhoja muistoja voi nousta pintaan ja voit kokea erilaisia emotionaalisia tuntemuksia. Voi tulla jokin vanha surun tai vihan tunne. Kun olemme purkaneet turhaa stressiä ja jännitystä tulee hoidon jälkeen on asiakkaalla yleensä rento tasapainoinen ja rauhallinen olo. Ilo ja keveys tuntuu kehossa ja mielessä.

60min 50,00€

Kuumakivi-klassinen-päähieronta 75min

Rentoutta keholle ja mielelle. Lämpimillä basalttikivillä ja kevyin sivelyottein tehtävä hieronta sulattaa jähmeyden syvistäkin lihaksista. Päähieronta poistaa stressin ja vie sinut tilaan jossa ajan ja paikan tietoisuus häviää ja olet läsnä tässä hetkessä itsellesi

tuntien olosi levänneeksi ja uudistuneeksi.

75min 75,00€

Kvanttivalokylpy 40min (käy myös kahdelle samanaikaisesti)

Reikihoidon muoto koko keholle. Hoito vaikuttaa kehon energiakeskusten kautta hyvin palauttavasti, kipua lievittävästi ka energisoiden. Hoito tehdään asiakkaan toiveiden mukaisesti kohdentaen esim niskahartiajännitysoireisiin, kehon kiputillihin, isojen nivelten tukkeiumiin. Hoidosta tulee rento, vapautunut olo. Lopuksi rentouttava äänimaljahoito.

40min yhdelle 40,00€ , kahdelle 60,00€ (varatessasi kahdelle, merkitse ystäväsi tiedot lisätietoihin,,

Tmi Hieroja Marja K

Ormusrinne 2 A 3, 00700 Helsinki

Puh. 050 4115 044
Y-tunnus 2785420-9