Kampanjat, ajankohtaista

AJANKOHTAISTA JA KAMPANJAT 

Hyvää alkanutta syyskuuta :)

Rentouttava guasha kasvohieronta 75min

Tässä hoidoissa käsitellään kasvot, rinnan yläosa, kaula, decoltee, niska ja kallonpohja. Lopuksi kevyt päähieronta.
Hoito kiinteyttää kasvoja ja elvyttää kaulan sekä decoltee aluetta, kohottaa kasvojen linjoja, auttaa purenta ongelmiin. Hoito poistaa kireyksiä ja stressiä -parantaa lymfanestekiertoa sekä auttaa päänsärkyihin ja migreeniin.
Tämä hyvin rentouttava käsittely tehdään selinmakuulla lämpimiin viltteihin kietoutuneena, lisäksi voidaan laittaa lämpimät kivet jalkapohjiin lisäämään hyvänolon tunnettasi.
Tule mielellään ilman meikkiä valmiiksi ja pue rennot vaatteet yllesi :)
Käytän öljynä hajusteetonta viinirypäleen siemenöljyä, mutta voit ottaa lisätuotteena esim nuorentavaa ja hoitavaa eteeristä öljyä, esim ruusu tai nerolin.

75min 65,00€ (ovh 85,00€)

Kokovartalohieronta ja energiahoito 105min 

Kaipaatko oloasi rennommaksi, keho suoremmaksi?
Tällä hoidolla saat rentoa ja stressitöntä oloa koko kehollesi.
BodyMind Energy Balancing metodin avulla apua kehon ja mielen kroonisiin ja akuutteihin kipu- ja ahdistustiloihin. menetelmällä puhdistetaan mm chakroja ja avataan meridiaaneja, poistetaan syvistä lihaksista stressin aiheuttamia virheasentoja.

Koko kehon klassinen hieronta auttaa päästämään irti stressin aiheuttamista kireystiloista ja edesauttaa palautumisessa.

Kroonisiin vaivoihin suositellaan 3-5 kerran sarjahoitoa.

105min 95,00€ (ovh 115,00€

Ryhmäkvanttihypnoosi n. joka 2 viikonloppu (max 4 osallistujaa)

Tässä hypnoosissa tehdään matka oman sisäisen tietoisuuden viedessä siihen aikaan ja paikkaan tai tuntemukseen joka auttaa sinua parhaiten tässä hetkessä päästämään irti haitallisista uskomuksista tai tunteista jotka estävät sinua saamaan omaa potentiaaliasi ja voimavaroja käyttöösi. Hyvin hoitavaa ja parantavaa energiaa virtaa koko hoidon ajan.
Verrattuna pidempään henkilökohtaiseen kvanttihypnoosiin tässä ei ole keskustelua hypnoosin ajan. Voit saada kuitenkin vastauksia tämän hetken kysymyksiin ja tuleviin asioihisi.

Istunnon jälkeen teen äärellä voidaan jutella kokemuksistanne, joten varaa aikaa n 2h.

Hinta 20,00€/hlö

Ilmoittaudu puhelimitse 0504115044

Kysy sopivaa aikaa jos sinulla on jo ns oma porukka kasassa tai haluat että tulen kotiisi pitämään tämän.

3x Sarjakortti -20% mikä tahansa hoito, käytettävä 3viikon sisällä, maksu ensimmäisellä käynnillä, ei voi yhdistää muihin kampanjoihin. (voit myös ostaa kerralla 6 tai 9 käynnin lahjakortin samalla idealla ja käyttää esim puolisosi kanssa..)