Tmi Hieroja Marja K

Ormusrinne 2 A 3, 00700 Helsinki

Puh. 050 4115 044
Y-tunnus 2785420-9

Kampanjat

Kvanttihypnoosi, harjoitushoito 120min

Kvanttihypnoossissa aktivoidaan aistejamme saamaan yhteys sisäiseen viisauteen, korkeimpaan tietoisuuteemme.

Meillä jokaisella on on tietopankki sisällämme ja huomion kääntäminen sisäänpäin kuljettaa meidät näkemään visuaalisesti, tuntemaan emotionaalisesti tai fyysisesti asioita avaten tietoisuuteemme asioita jotka olemme ehkä unohtaneet tai emme edes ole tiedostaneet niiden yhetyttä tilanteeseemme tai sairauteemme liittyen.

(varaa aika mieluiten puhelimitse, niin käydään läpi valmisteluja hoitoon liittyen.)

120min 55,00€

Energeettinen jäsenkorjaus 75min

Hoidon aikana puretaan kehoon jääneitä tunnelukkoja, traumaenergiaa ja hoidetaan kehon virheasentoja. fyysisen kehon lisäksi käydään energiakehon tasapainoitus (chakrat), meridiaanit ja auran puhdistus. Hoidon aikana voi tulla voimakkaitakin kehotuntemuksia, vanhoja muistoja voi nousta pintaan ja voit kokea erilaisia emotionaalisia tuntemuksia. Voi tulla jokin vanha surun tai vihan tunne. Kun olemme purkaneet turhaa stressiä ja jännitystä tulee hoidon jälkeen on asiakkaalla yleensä rento tasapainoinen ja rauhallinen olo. Ilo ja keveys tuntuu kehossa ja mielessä.

75min 60,00€

Kuumakivi-klassinen-päähieronta 75min

Rentoutta keholle ja mielelle. Lämpimillä basalttikivillä ja kevyin sivelyottein tehtävä hieronta sulattaa jähmeyden syvistäkin lihaksista. Päähieronta poistaa stressin ja vie sinut tilaan jossa ajan ja paikan tietoisuus häviää ja olet läsnä tässä hetkessä itsellesi

tuntien olosi levänneeksi ja uudistuneeksi.

75min 70,00€