top of page

Kvanttihypnoosi

Kvanttihypnoosi

Kvanttihypnoossissa aktivoidaan aistejamme saamaan yhteys sisäiseen viisauteen, korkeimpaan tietoisuuteemme.

Meillä jokaisella on on tietopankki sisällämme ja vastaus kaikkiin kehon ongelmiin ja syihin miksi kohdataan tiettyjä asioita elämämme aikana. Hypnoosi, joka on syvä rentoutumisen tila sallii meidän päästä tuohon tilaan auttamalla mielen siihen osaan jota käytämme unissamme ja lukiessamme, katsoessamme televisiota ja jopa ajamalla autoa. Näissä kaikissa toimissamme olemme niinsanotussa automaattiohjauksessa (transsissa)tiedostamatta tilannetta.

Huomion kääntäminen sisäänpäin kuljettaa meidät näkemään visuaalisesti, tuntemaan emotionaalisesti tai fyysisesti asioita avaten tietoisuuteemme asioita jotka olemme ehkä unohtaneet tai emme edes ole tiedostaneet niiden yhetyttä tilanteeseemme tai sairauteemme liittyen.

Kvanttihypnoosissa ei ole poiketen perinteiseen hypnoosiin ulkopuolelta tulleita suggestioita vaan ainoastaa asiakkaan omaa intuitiota pyydetään ohjaamaan ja hoitamaan parhaalla mahdollisella tavalla saamaan vastaukset niihin asioihin mihin halutaan vastauksia tai hoitoa.

Vastaukset tulevat asiakkaan mieleen viesteinä, symboleina, kuvina, kehotuntemuksina.

Saat juuri sen mitä tällä hetkellä tarvitset elämääsi ja mitä olet valmis vastaanottamaan.

Ennen kuin varaat ajan on hyvä käydä asioita läpi mihin haluat kysymyksiä, hoitoa. Riittää että olet myöskin vaan utelias kokemaan tämän energiahoitomuodon. On hyvä että varaat ajan 2 viikon päähän niin että olet hieman pohtinut asioita ja näin ollen aktivoinut kehoa hoidon vastaanottamiseen. (Mikäli et ole aiemmin käynyt luonani hoidoissa mielelläni juttelisin kanssasi puhelimitse. )

Valmistaudumme käymällä läpi kysymyksiäsi ja ensimmäisellä käynnillä käymme läpi hieman tämän hetkistä elämääsi.

Tämä rakkaudellisessa ohjauksessa tehtävä hoito auttaa sinua tuntemaan oman sisäisen voimasi ja päästämään irti kaikesta sellaisesta energiasta ja asiasta joka ei enää ole sinulle hyväksi. Hoidon jälkeen tunnet itsesi hyvin virkistyneeksi ja levolliseksi ja olet aktivoinut itseparantumisen sisälläsi.

Mikäli haluat lisätietoa tai mietit millaista hoidon aikana voi olla voit käydä youtubesta katsomassa Dolores Cannonin(hänen kehittämä hoitomuoto) tai Alba Weinmanin istuntoja. Tai käy lukemassa kouluttajani Marjut Saariniemen kotisivuilta.

Huom. Kvanttihypnoosi onnistuu myös etänä zoomin tai skypen välityksellä.

Ryhmäkvanttihypnoosissa ei ole keskustelua hypnoosin aikana, vaan jokainen osallistuja keskittyy itsenäisesti omaan hoitoonsa

bottom of page