top of page

Jäsenkorjaus

Energeettinen jäsenkorjaus / BodyMind Energy Balancing Method

Energeettisessä jäsenkorjauksessa mitataan kehon virheasennot ja korjataan ne energiahoitomenetelmällä.

Kehon virheasennot kertovat että sillä alueella johon virheasento on päässyt syntymään ei kaikki toimi optimaalisesti.

 

Keho pyrkii aina korjaamaan virheasennot, mutta jos alue on jostakin syystä mennyt tukkoon tai oma energiakierto on alueella liian vähäistä, keho ei jaksa korjata sitä ja näin virheasento pääsee syntymään. 

Keho elää ja reagoi ja päivittäiset stressit voivat tehdä hetkellisiä virheasentoja jotka tulevat ja menevät. Jos tila jatkuu kauan voi alueelle ehtiä tulemaan muutakin fyysistä ongelmaa. Kun korjataan virheasentoa, hoitovaikutus ei rajoitu pelkästään virheasennon korjaukseen, vaan alueen vahvistuessa ja oman energiakierron korjautuessa koko alue lähtee korjaamaan itse itseään, kudokset ja solut lähtevät uusiutumaan jne.

Yleinen tuntemus hoidon aikana on kevyt huojunta mutta toiset eivät tunne mitään. Tuntemuksilla ei ole vaikutusta hoidon tulokseen, se kertoo vain hermostosi herkkyydestä ja kuinka hermostosi on tottunut tulkitsemaan energioita. Joskus keho voi purkaa tukoksia itkulla tai naurulla tai tulee tunne että keho haluaa tehdä jotakin liikettä. Anna kehon purkaa näitä, älä pidättele.

 

Fyysisenkehon hoidon jälkeen tehdään Energiakehon hoitoa, se on tärkeä mm. immuunijärjestelmän vahvistamiseen. Tämä hoito tehdään ilman kosketusta. Meillä kaikilla on ympärillämme suojakenttä. Se voi olla hyvin ohut, noin sentin paksuinen, jolloin ulkopuoliset energiat pääsevät helposti vaikuttamaan meihin mm. sähköyliherkillä on monesti ohut suojakenttä. Mitä vahvempi kenttä on, sen parempi.

Jos koemme asioita mikä heikentää perusturvallisuuden tunteitamme mm. työ-, raha-, perhe- ja lapsuusajan stressit, ne varastoituvat monesti lantion ja alaselän alueelle. Pallean alueelle varastoimme omaanvoimaan liittyviä asioita, kuten kuinka osaamme asettaa rajat jne. Sydämen alueelle liittyvät rakkauden tunteet ja kurkun alueeseen liittyy itseilmaisu, kuinka ilmaisemme itseämme, joudummeko nieleskelemään sanomisiamme. Lapsena ilmaisemme itseämme vapaasti, mutta sen jälkeen alamme monesti sulkea ilmaisuamme, jolloin tunteet varastoituvat kurkun alueelle ja oireilevat mm. kilpirauhas-ongelmina.

Hoidon jälkeen on joko rentoutunut/kivuton tai energinen olo, riippuen kehon tilanteesta. Joskus voi tulla puhdistumisoireita ja onkin tärkeää niinkuin muissakin hoidoissa/hieronnoissa ottaa kevyemmin kyseinen päivä ja juoda vettä riittävästi.

bottom of page