Jäsenkorjaus

Energeettinen jäsenkorjaus / BodyMind Energy Balancing Method

Energeettisessä jäsenkorjauksessa mitataan kehon virheasennon ja korjataan ne energiahoitomenetelmällä.

 

Kehon virheasennot kertovat että sillä alueella johon virheasento on päässyt syntymään kaikki toimi optimaalisesti.

 

Keho pyrkii aina korjaamaan virheasennot, mutta jos alue on jostakin syystä mennyt tukkoon tai oma energiakierto on alueella liian vähäistä, keho ei jaksa korjata sitä ja näin virheasento pääsee syntymään. 

 

Jos tila jatkuu kauan voi alueelle ehtiä tulemaan muutakin fyysistä ongelmaa. Kun korjaamaan virheasentoa, hoitovaikutus ei todellakaan rajoitu pelkästään virheasennon korjaukseen, vaan alueen vahvistuessa ja oman energiakierron korjautuessa koko alue lähtee korjaamaan itse itseään, kudokset ja solut lähtevät uusiutumaan jne. Ja kun alue vahvistuu keho jaksaa myöskin lopulta pitää kroonisetkin virheasennot poissa, eikä niitä enää tarvitse korjata uuudelleen.

 

Keho elää ja reagoi ja päivittäiset stressit voivat tehdä hetkellisiä virheasentoja jotka tulevat ja menevät, mutta krooniset asentovirheet jotka säilyvät päivästä toiseen eivät ole hyväksi ja rasittavat kehoa. Krooniset asentovirheet kertovat että sille alueelle on varastoitunut enemmän stressiä/ tunnetraumoja. Asentovirheiden korjaus hoitaa myös näitä asioita.

 

Yleinen tuntemus hoidon aikana on kevyt huojunta, herkät eivät meinaa pysyä pystyssä ja toiset eivät tunne mitään. Tuntemuksilla ei ole vaikutusta hoidon tulokseen, se kertoo vain hermostosi herkyydestä ja kuinka hermostosi on tottunut tulkitsemaan energioita.

 

Joskus keho voi purkaa tukoksia itkulla tai naurulla tai tulee tunne että keho haluaa tehdä jotakin liikettä. Anna kehon purkaa näitä, älä pidättele. Jos itkettää niin anna itkun tulla, jos naurattaa niin naura tai anna kehon tehdä liikettä jos siltä tuntuu.

 

Fyysisenkehon hoidon jälkeen tehdään Energiakehon hoitoa, se on tärkeä mm.immuunijärjestelmän vahvistamiseen. Tämä hoito tehdään ilman kosketusta.

 

Meillä kaikilla on ympärillämme suojakenttä. Se voi olla hyvin ohut, noin sentin paksuinen, jolloin ulkopuoliset energiat pääsevät helposti vaikuttamaan meihin mm.sähköyliherkillä on monesti ohut suojakenttä. Mitä vahvempi kenttä on sen parempi!

 

Energiakenttä ja keho varastoi näitä hyvin järjestelmällisesti tiettyihin kohtiin, riippuen siitä mitä stressejä koemme. 

 

Jos koemme asioita mikä heikentää perusturvallisuuden tunteitamme mm. työ-, raha-, perhe- ja lapsuusajan stressit, ne varastoituvat monesti lantion ja alaselän alueelle.Pallean alueelle varastoimme omaanvoimaan liittyviä asioita mm. kuinka osaamme asettaa rajat jne. Sydämen alueelle liittyvät rakkauden tunteet ja kurkun alueeseen liittyy itse-ilmaisu, kuinka ilmaisemme itseämme, joudummeko nieleskelemään sanomisiamme. Lapsena ilmaisemme itseämme vapaasti, mutta sen jälkeen alamme monesti sulkea ilmaisuamme ja ne varastoituvat kurkun alueelle ja oireilevat mm.kilpirauhas-ongelmina.

 

Kehon keskellä meillä on myös hermokeskukset joita nimitetään myös chakroiksi. Myös ne hoidetaan ja tasapainoitetaan.

 

Hoidon jälkeen on joko rentoutunut/kivuton tai energinen olo, riippuen kehon tilanteesta. Joskus voi tulla puhdistumisoireita ja onkin tärkeää niinkuin  muissa hoidoissa/hieronnoissa ottaa kevyemmin kyseinen päivä ja juoda vettä riittävästi.

Tmi Hieroja Marja K

Ormusrinne 2 A 3, 00700 Helsinki

Puh. 050 4115 044
Y-tunnus 2785420-9